fbpx

interieur inspiratie

Inrichten van jouw huis

interieur inspiratie voor jouw huis

Inspiratie voor in huis

Inspiratie voor jouw woning.

Interieur is mijn allergrootste passie. Het bezig zijn met kleuren en materialen, verschillende prints en de laatste trends doe ik het liefst elke dag. Mijn creatieve brein staat nooit stil. Ik vind het daarom ook geweldig om hier over te schrijven en mensen te inspireren.

Op deze pagina vind je alles over het stylen van de verschillende ruimtes in jouw woning:

Om het huis inrichten persoonlijker te maken geef ik veel tips over het gebruik van accessoires, bijvoorbeeld met behulp van interieurplankjes. Ook inspireer ik je met planten en het toepassen van nieuwe kleuren in verschillende ruimtes.

 

Inspiratie woonkamer

woning inrichting

Krijg eenvoudige tips over accessoires, deuren, kleuren en interieurplankjes.

Inspiratie slaapkamer

huis inrichten

Lees hoe je met een laag budget zelf een kledingkast maakt.

Inspiratie keuken

huis inrichting

Alles over de aankleding van de keuken en het gebruik van kleuren.

Accessoires

Huis inrichten? Accessoires zorgen voor sfeer en kleur in huis.  Dit is daarom een belangrijk onderdeel van je interieur. Door verschillende accessoires toe te voegen maak je jouw huis warm en persoonlijk. In mijn blogs geef ik veel tips over verschillende soorten accessoires die jouw huis al snel gezelliger maken.

accessoires in huis

Planten

Planten zijn goede accessoires voor in huis, ze brengen veel kleur en gezelligheid. Groen staat voor rust en de potten waar de planten in zitten, kunnen in verschillende kleuren. Dit is de perfecte manier om meer kleur aan je interieur toe te voegen. Welke planten en potten? Je leest er alles over in mijn blogs.

Inrichting door planten
interieurdesigner

Heb je nog vragen? Ik kom graag met je in contact.

Contactformulier