fbpx

Recensies

Wat klanten over
Laura vertellen

Onderstaand een kleine selectie reacties van klanten waar een
interieur ontwerp voor is gemaakt. 

Interieurontwerp bedrijfspand Westland

Ons bedrijf VanDenBos Flowerbulbs B.V. stond in 2017 voor de vraag om de kantoren nieuw te bouwen of een grondige verbouwing initiëren. Laura kleijwegt heeft na een grondige analyse en meerdere ontwerptekeningen de doorslag gegeven.
Haar creativiteit en ontzettend leuke ideeën hebben ons gedateerde kantoor een prachtige nieuwe moderne uitstraling gegeven.
Het is een plek waar we allemaal graag naar toe gaan.

Hans

Interieurontwerp kantoor Honselersdijk 

It has been a pleasure to work together with Laura Kleijwegt. She did a great job translating my wishes for an inspirational workspace, first into a mood board and later into the real thing. She works fast and precise and her feeling for colors is exceptional. I absolutely love my new office and this translate into my work.

Veronika 

Interieurontwerp woning Amsterdam


Na een totale renovatie inclusief uitbouw van mijn eigen woning was alles strak, mooi en nieuw. Alles zag er prima uit maar de sfeer ontbrak. “Het is een echt mannenhuis” zei Laura Kleijwegt. Mijn wens was om een sfeervol en persoonlijk appartement te hebben en dat is meer dan gelukt! Met een relatief klein budget heeft ze fantastisch werk verricht. Denk hierbij aan: accessoires (fotolijstjes, kaarsen etc), kleur op twee muren en heel veel planten! Topwerk van Laura Kleijwegt.

Mark

Interieurontwerp woning Amsterdam


Laura heeft ons geholpen bij de inrichting van ons nieuwe huis. We zochten een interieur dat stijlvol maar ook praktisch is, en een tikje verrassend hier en daar. De ideeën van Laura speelden perfect in op wat wij voor ogen hadden. Ze heeft ons geinspireerd en verrast! We hebben haar advies geheel opgevolgd, en genieten nu al een aantal maanden van ons prachtige huis.

Eveline en Henk Pieter.

Interieurontwerp woning Naaldwijk

 

Laura heeft mij geholpen bij de inrichting van mijn allereerste woning. Van te voren dacht ik dat ik het zelf allemaal wel wist.

Nadat ik in contact was gekomen met Laura Kleijwegt was ik zeer overtuigd van al haar plannen. Zo wist ze precies wat goed bij elkaar stond en heeft ze de perfecte kleuren voor mijn wanden gekozen. Als het aan mij lag had ik alles in het wit laten schilderen.
Het advies van Laura heeft ervoor gezorgd dat mijn huis zeer mooi is geworden. Ik ben ervan overtuigd dat ik de investering die ik in Laura heb gedaan om mijn huis in te richten er met een eventuele verkoop dubbel en dwars uit zal krijgen. Ik ben super blij met Laura en ik kan het iedereen aanraden!!

Timo 

Interieurontwerp coachruimte van Lieke

Laura heeft mijn nieuwe coach ruimte prachtig ingericht. Kleurrijk en fris, precies zoals ik het wilde maar zelf nooit had kunnen bedenken! Ze is super flexibel en enthousiast, een geweldige vrouw! Ik zou iedereen aanraden met haar aan het werk te gaan want hier komen gegarandeerd vernieuwende en mooie designs uit.

Lieke

interieurdesigner

Heb je nog vragen? Ik kom graag met je in contact.

Contactformulier