fbpx

Informatie

Over Laura

Laura Kleijwegt

Over mij

Mijn naam is Laura

Van kinds af aan ben ik al bezig met interieur. Mijn slaapkamer kreeg wekelijks een make-over en als ik uit school kwam en mijn moeder had iets verschoven zag ik dat direct. Interieur is altijd een hobby geweest en op 24 jarige leeftijd besloot ik er echt iets mee te gaan doen. Ik verhuisde naar Amsterdam om daar de opleiding interieur ontwerpster te gaan volgen aan de Vogue Akademie. Tijdens mijn studie besloot ik al snel om een eigen onderneming te starten.

Laura Kleijwegt interieur design is mijn onderneming waar ik elke dag weer met veel liefde aan de mooiste interieurprojecten mag werken. Van ontwerp tot realisatie. Ik geef nieuwe inzichten om jouw woning of kantoorruimte mooi en leefbaar te maken. Met als uitgangspunt dat er een fijne sfeer ontstaat die bij jou past en een plek waar je je thuis voelt.

Interieur is mijn passie. Het allerleukste aan mijn werk vind ik het spelen met kleuren en materialen. Hier horen natuurlijk ook het gebruik van planten en meubels bij.

Heb jij behoefte aan een advies voor jouw woning of bedrijf en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

 

interieurdesigner

Heb je nog vragen? Ik kom graag met je in contact.

Contactformulier