fbpx

Portfolio

Portfolio van Laura

Mijn opdrachten

Op deze pagina zijn een divers aantal mooie projecten terug te zien waar ik de interieur ontwerpen voor heb mogen maken. Bij elk project is beschreven welke veranderingen ik heb toegepast en kun je before en after foto’s terugzien.  

 

 

Een gezellig woonhuis

In dit mooie woonhuis in Amsterdam hebben we onder andere wat meer kleur toegevoegd.

Coach ruimte

Lieke had voor zichzelf besloten dat ze meer met kleur wilde in haar interieur maar wist niet goed hoe. Vandaar dat ze mij heeft ingeschakeld.

 

Coach ruimte

Comfortabel zitten stoelen met zachte materialen, veel plantjes, en een fijn vloerkleed zorgen voor een huiskamer gevoel.

Entree

Vorige jaar hebben we hier al een interieur ontwerp voor een deel van de kantoren en de kantine mogen maken, uitvoeren en begeleiden. Dit keer was de entree aan de beurt.

Kantine

De kantine wordt meerdere keren per dag gebruikt door veel mensen. Hij was nodig toe aan vernieuwing. Wij hebben het totaal ontwerp en de verbouwing op ons genomen.  

Kantine

Bij de eerste gesprekken die ik had met de gebruikers van de kantine werden de belangrijke wensen doorbesproken.  Ze wilde graag een plek in de kantine waar ze gezellig met z’n alle kunnen zitten of staan.

De toiletten

De toiletten werkte nog goed maar waren erg gedateerd. Naast de wasbakken waren zelfs nog asbakjes te vinden. Tijd voor iets nieuws!

Appartament Amsterdam

Een nieuw gerenoveerd appartement midden in Amsterdam. 70m2 met een super mooi en groot dakterras.   

Appartament Amsterdam

Het appartement was al heel mooi opgeknapt en had een goede basis. Aan mij de taak om er meer sfeer in te brengen. 

The workout lab Amsterdam

Een sportschool en Fysiopraktijk midden in amsterdam. Een mooie fitniss ruimte en een plek voor lesjes zoals high studio

Woning Westland 

 

Dit leuke huis was toe aan een nieuw jasje! Na jaren niks nieuws meer te hebben gedaan.

Woning Westland 

Belangrijk was dat het praktisch was maar vooral ook gekke en creatieve verrassingen! en dat is gelukt.

recensies

Klanten aan het woord 

Interieuradvies appartement Naaldwijk

Laura heeft mij geholpen bij de inrichting van mijn allereerste woning. Van te voren dacht ik dat ik het zelf allemaal wel wist. Nadat ik in contact was gekomen met Laura Kleijwegt was ik zeer overtuigd van al haar plannen. 

Interieuradvies kantoorruimte Westland

It has been a pleasure to work together with Laura Kleijwegt. She did a great job translating my wishes for an inspirational workspace, first into a mood board and later into the real thing.

Interieuradvies woning Amsterdam

Na een totale renovatie inclusief uitbouw van mijn eigen woning was alles strak, mooi en nieuw. Alles zag er prima uit maar de sfeer ontbrak. “Het is een echt mannenhuis” zei Laura Kleijwegt.

interieurdesigner

Heb je nog vragen? Ik kom graag met je in contact.

Contactformulier