fbpx

De kantine

Bij de eerste gesprekken die ik had met de gebruikers van de kantine werden de belangrijke wensen doorgesproken.  Ze wilden graag een plek in de kantine waar ze gezellig met z’n allen kunnen zitten of staan voor bijvoorbeeld een vrijdagmiddag borrel. Daarom heb ik de opstelling van de keuken anders neergezet  zodat het  een open keuken is geworden.

Hierbij had ik twee uitdagingen. De ruimte was heel groot en rechthoekig en daardoor moeilijk gezellig te krijgen. Ook stonden er vier draagpilaren in. Daarom heb ik ervoor gekozen om tussen de vier draagpilaren een halfopen muurtje te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de ruimte wordt opgedeeld in twee ruimtes die toch met elkaar verbonden blijven door het open karakter. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook uniek uit en heb ik de draagpilaren verstopt.

Het product van het bedrijf wordt al jarenlang opgeslagen en vervoert in houten kratjes met aan de zijkanten het logo van het bedrijf. Ik vond het leuk om hier iets mee te doen omdat dit echt een persoonlijks element is van het bedrijf. Een half jaar lang hebben ze de kapotte kratten verzameld en hiervan de zijkanten afgezaagd. Zoals je op de foto’s kunt zien heeft Anton onze top aannemer er mooie muren van gemaakt. 

 

 

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk hieronder de before – en after  foto’s

After

Before

interieurdesigner

Heb je nog vragen? Ik kom graag met je in contact.

Contactformulier