fbpx

Interieur ideeën

In het interieur kan je alle kanten op. Verschillende kleuren en stijlen, meubels, planten ect. Een kleine verandering kan al een groot verschil maken. Hieronder volgen wat interieur ideeën, opties en tips. 

Verschillende ruimtes

Voor alle verschillende ruimtes in huis bedenken wij weer andere interieur ideeën. Alle ruimtes in huis hebben verschillende functies. Voor elke ruimte in huis proberen wij iets creatiefs te bedenken. Het is wel belangrijk dat er één geheel ontstaat in het totale interieur. Als we in de woonkamer een bepaalde kleur gebruiken is het leuk om deze bijvoorbeeld terug te laten komen in de eetkamer of de slaapkamer. Daarnaast heb je te maken met grote woonkamers en kleine woonkamers. Voor de kleine woonkamers bedenken wij creatieve oplossingen zodat toch alles past en het nog steeds ruimtelijk oogt. 

https://thegoldengirlblog.com/home/living-room-inspiration/?epik=0uDa3E_IWH6Fz

Stijlen

Voordat we beginnen met verschillende interieur ideeën bepalen we eerst de stijl die komt in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan een industriële stijl of landelijke stijl. Er zijn zoveel verschillende interieur stijlen. Het is ook leuk om twee stijlen met elkaar te mixen. Pas wel op bij het combineren van verschillende stijlen want dit kan ook verkeerd uitpakken. Let vooral goed op het kleur gebruik en de materialen. 

Zwarte of grijze vloer

Wat ook mooi en apart is in een interieur..  een zwarte of grijze houten vloer. Vooral bij een minimalistisch interieur waar veel zwart en wit wordt gebruikt. Je kan bijvoorbeeld je bestaande houten vloer verven in zwart of grijs of misschien wel wit. Verdiep je voor dat je dit gaat doen wel goed in de mogelijkheden. Door de vloer een andere kleur te geven zal je interieur gelijk heel anders ogen. 

Goedkope interieur ideeën

Soms kan het veranderen van je interieur een hoop geld kosten. Met kleine veranderingen kan je al veel verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan iets zelf doen. Heb je een kale muur en wil je daar iets leuks van maken? Wat vind je van een plantenwand? 

Bij de ikea kan je voor weinig geld kaarsenhouders te kopen. Koop er een paar houders bij waar je normaal wandplanken aan bevestigd. Boor deze in de muur hang de kaarsenhouder eraan en plaats in de kaarsenhouder een leuk plantje. Voilà.. een leuke volle en creatieve muur. Groen staat altijd leuk in huis en je kan er nooit genoeg van hebben. Hier onder volgen nog wat foto’s van de planten wand zoals ik hem zelf heb gemaakt.

Hours of Operation

MON – FRI
10:00am – 1:00pm
4:00pm – 10:30pm

SAT
3:00pm – 10:30pm

SUN
We are closed

Drop Us a Line

Don’t be shy. Let us know if you have any questions!