fbpx

Interieur inspiratie

Toilet inrichten

Hoe maak je van oude wc’s mooie luxe toiletten?

Heb jij op kantoor ook nog hele oude wc’s met tegels uit de jaren 70? Hieronder lees je hoe je voor een klein budget de wc’s weer een nieuwe en luxe uitstraling kunt geven.

Zodra je de tegels gaat verwijderen en weer nieuwe gaat plaatsen wordt het een duur verhaal. Wij hebben dus alle tegels laten zitten. De tegels zijn licht opschuurt en vervolgens ingesmeerd met een primer. Hierdoor blijft de verf goed zitten. Daarna is er een speciale betonlook verf overheen gegaan. Als laatste stap hebben we de kleur samengesteld en alle muren geverfd. 

oude toiletten
toilet inrichten

Een nieuw wastafelmeubel is vaak ook erg prijzig. Om de kosten voor de verbouwing zo laag mogelijk te houden hebben we het oude meubel bekleed met hout. Hout in combinatie met de grijze betonlook geeft een luxe uitstraling.

Vervolgens hebben we zwarte waskommen en zwarte kranen geplaatst. Om de ronde vormen terug te laten komen hebben we niet voor één spiegel gekozen maar verschillende ronde. Dit zorgt voor een speelse uitstraling.

inrichting toilet

In de toiletten zelf hebben we ook alle tegels laten zitten en overschilderd. Om alles één geheel te maken kunnen de zwarte wc’s en accessoires natuurlijk niet ontbreken.

Zo hebben we voor veel minder geld toch hele mooie luxe toiletten gemaakt en voelt het weer helemaal als nieuw. Wil jij ook van een mooie toilet inrichting bij jou op kantoor? Neem contact met mij op en ik kom je graag helpen.

interieurdesigner

Heb je nog vragen? Ik kom graag met je in contact.

Contactformulier