fbpx

Interieur inspiratie

Inrichten van jouw kantoor

Kantoor inrichten

Inspiratie voor kantoorruimtes

Kantoren kunnen al snel saai en niet inspirerend zijn. Daarom is het mijn missie om de ruimtes gezellig, kleurrijk en verrassend te maken.
Het begin van een kantoor inrichten is vaak al snel gemaakt door ergens een stoer behang op te hangen, planten toe te voegen of een paar muren in de juiste kleur te verven.

Het is  belangrijk dat werknemers zich thuis kunnen voelen op hun werkplek en dat er ruimte is om even gezellig te zitten. Hier vind je daarom genoeg inspiratie, tips en leuke diy’s voor de kantine / lunchruimte, kantoren, en toiletten.

Op deze pagina is meer inspiratie te vinden voor de kantoorinrichting van diverse kantoorruimtes.  

In mijn blogs vertel ik je meer over het interieurdesign van de kantoren,  je leest waar ik mijn inspiratie vandaan haal en geef ik leuke tips om zelf iets te veranderen in jouw kantoorinrichting.

 

 

 

Kantine inspiratie

kantine inrichten

Lees nu verder en krijg 3 tips voor een gezellige kantine.

Toilet inspiratie

toiletten inrichten

Van saaie kantoor wc’s naar luxe hotel toiletten.

Vloer inspiratie

kantoorinrichting

De overgang van tegelvloer naar een nieuwe gietvloer.

recensies

Klanten aan het woord 

Interieuradvies appartement Naaldwijk

Laura heeft mij geholpen bij de inrichting van mijn allereerste woning. Van te voren dacht ik dat ik het zelf allemaal wel wist. Nadat ik in contact was gekomen met Laura Kleijwegt was ik zeer overtuigd van al haar plannen. 

Interieuradvies kantoorruimte Westland

It has been a pleasure to work together with Laura Kleijwegt. She did a great job translating my wishes for an inspirational workspace, first into a mood board and later into the real thing.

Interieuradvies woning Amsterdam


Na een totale renovatie inclusief uitbouw van mijn eigen woning was alles strak, mooi en nieuw. Alles zag er prima uit maar de sfeer ontbrak. “Het is een echt mannenhuis” zei Laura Kleijwegt.

interieurdesigner

Heb je nog vragen? Ik kom graag met je in contact.

Contactformulier