fbpx

Interieur inspiratie

Interieur inspiratie voor slaapkamer inrichting

Inrichten van de slaapkamer

Er zijn veel verschillende manieren om de slaapkamer inrichting gezellig te maken. Een van deze, nog niet veel voorkomende, manieren is het toevoegen van plantjes. Daarnaast geef ik graag wat tips over hoe je zelf een mooie kledingkast maakt met een lager budget.

Tips voor een budget kledingkast. 

Kledingkasten, ze zijn er in allemaal verschillende vormen en maten.
Voor een huurhuis in Amsterdam was er een leuke uitdaging.

Decoratie tips voor jouw slaapkamer 

Droogbloemen zijn weer helemaal hip! En dan niet de stoffige boeketten die boven op de keukenkastjes lagen maar hippe, kleurrijke en nieuwe creaties.

recensies

Klanten aan het woord 

Interieuradvies appartement Naaldwijk

Laura heeft mij geholpen bij de inrichting van mijn allereerste woning. Van te voren dacht ik dat ik het zelf allemaal wel wist. Nadat ik in contact was gekomen met Laura Kleijwegt was ik zeer overtuigd van al haar plannen. 

Interieuradvies kantoorruimte Westland

It has been a pleasure to work together with Laura Kleijwegt. She did a great job translating my wishes for an inspirational workspace, first into a mood board and later into the real thing.

Interieuradvies woning Amsterdam

Na een totale renovatie inclusief uitbouw van mijn eigen woning was alles strak, mooi en nieuw. Alles zag er prima uit maar de sfeer ontbrak. “Het is een echt mannenhuis” zei Laura Kleijwegt.

interieurdesigner

Heb je nog vragen? Ik kom graag met je in contact.

Contactformulier