fbpx

Interieuradvies kantoor

Interieuradvies voor jouw kantoor

Ben jij…

Een ondernemer met een bestaand bedrijfspand?

Werkzaam bij een bedrijf?

Een (startende) ondernemer met een nieuw bedrijfspand?

Interieuradvies kantoor

En wil jij…

  • Een positieve eerste indruk achterlaten op jouw klanten?
  • De visie van jouw bedrijf doorvoeren in het interieur?
  • Elke dag opnieuw geïnspireerd worden?
  • Een plek waar jouw werknemers graag komen?
  • Personeel dat creatiever en productiever werkt?
  • Een hip en nieuw kantoor?
  • Meer professionaliteit uitstralen?
  • Meer structuur?
  • Duidelijke en geoptimaliseerde ruimtes?
  • Advies over kleur gebruik

Ik help je graag! Hieronder lees je wat ik voor jou kan betekenen.

Stap 1 - Kennismaking

Het traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we alle wensen, alle ideeën, het budget en de mogelijkheden. Het liefste breng ik een bezoek op locatie om gelijk te kunnen zien om welke ruimtes of nieuwbouwlocatie het gaat.

 

Stap 2 - Offerte

Aan de hand van alle wensen maak ik een offerte op maat. We bespreken de offerte telefonisch zodat ik eventuele vragen kan beantwoorden. Als je akkoord bent met de offerte, ga ik aan de slag met met het ontwerpplan.

Stap 3 - Het ontwerpplan

Ik begin het ontwerpplan met een moodboard. Die ik op locatie kom presenteren. Doormiddel van het moodboard bepalen we de sfeer. Zodra het moodboard helemaal in lijn ligt met jullie stijl en wensen ga ik verder met het definitief ontwerpplan. De vervolg stappen hangen af van de onderdelen die zijn gekozen voor het ontwerpplan.

 

Wat klanten zeggen 

“Ontzettend leuke ideeën”

Ons bedrijf VanDenBos Flowerbulbs B.V. stond in 2017 voor de vraag om de kantoren nieuw te bouwen of een grondige verbouwing initiëren. Laura kleijwegt heeft na een grondige analyse…

“Great job”

It has been a pleasure to work together with Laura Kleijwegt. She did a great job translating my wishes for an inspirational workspace, first into a mood board and later into the real thing.

“Fantastisch werk”

Na een totale renovatie inclusief uitbouw van mijn eigen woning was alles strak, mooi en nieuw. Alles zag er prima uit maar de sfeer ontbrak. “Het is een echt mannenhuis” zei Laura Kleijwegt. 

 

“Kleurrijk en fris”


Laura heeft mij nieuwe coach ruimte prachtig ingericht. Kleurrijk en fris precies zoals ik het wilde maar zelf nooit had kunnen bedenken! Ze is super flexibel en enthousiast, een geweldige vrouw!
 

interieurdesigner

Heb je nog vragen? Ik kom graag met je in contact.

Contactformulier