fbpx

Informatie

Keuken accessoires

Keuken accessoires

Vroeger had een keuken vrijwel altijd bovenkastjes. Tegenwoordig zie je dit eigenlijk nooit meer. Maar wat doen we dan met die grote ruimte erboven? En hoe breng je kleur aan in een keuken? En kunnen er plantjes in mijn keuken staan? Ik geef je leuke tips om jouw keuken gezellig te maken en af te stijlen.

Wandplanken

Één van mijn favorieten in een boven plank en dan geen standaard plank maar een mooi robuust houten plank. Hier kan je eindeloos mee stijlen. Je kan er bijvoorbeeld je mooiste servies opzetten maar ook mooie kleurrijke potjes met planten erin. Wat ook heel handig is om eronder hakken te hangen waar je keukengerei op kan hangen zoals je garden of opscheplepels. Zorg er wel voor dat dit allemaal in één stijl is.

Broodplanken, snijplanken, en dienbladen

Je ziet ze tegenwoordig overal. De mooie grote planken waar je van alles mee kan doen. Meestal wordt hij na gebruik weer netjes opgeborgen maar waarom laat je hem niet gewoon staan? Schuin tegen de achterwand 1 of een paar tegen elkaar aan. Hout geeft veel sfeer zeker in een witte of zwarte keuken. Dus niet meer op bergen maar lekker laten staan. Scheelt ook weer opbergruimte 😉

keuken accessoires

Planten

Planten in je interieur is altijd een goed idee dus waarom niet in je  keuken?  Ook gelijk een hele goeie manier om kleur in je keuken aan te  brengen. Kies voor leuke kleurrijke potjes in verschillende maten. Wij hebben op dit moment een pannenkoekenplant (Pilea peperomioides) en een ananasplant maar welke het ook altijd leuk doet in de hedera. Deze valt leuk naar beneden.  

Glazen poten

Wat ook erg leuk staat en een keuken echt een keuken maakt zijn glazen poten gevuld met pasta en rijst.  Wij kochten deze (zie afbeelding) bij de ikea.

keukenaccessoires
interieurdesigner

Heb je nog vragen? Ik kom graag met je in contact.

Contactformulier