fbpx

Informatie

Kamerhoge deuren

Alles over kamerhoge deuren

Kamerhoge deuren is de trend op dit moment. Deuren zijn een belangrijk onderdeel van een woning vanwege de sfeer en uitstraling.

Luxe en moderne uitstraling

Hou jij van een luxe en moderne uitstraling? Dan zijn kamerhoge deuren echt iets voor jou. Doordat de deuren doorlopen tot aan het plafond heb je veel minder lijnen. Dit brengt ook veel meer rust in het totaalbeeld. De deuren zijn echt een eyecatcher in je woning omdat ze totaal het tegenovergestelde zijn van de standaard deuren. In combinatie met mooie spots in het plafond en strakke wanden ontstaat er een hele mooie chique uitstraling

Optisch hoger

Heb jij thuis geen hoog plafond? Of wil jij dat jouw plafond hoger lijkt? Door kamerhoge deuren te plaatsen lijken de plafonds optisch hoger. Dit komt omdat de muur halverwege niet wordt onderbroken door een lijn of een klein raampje boven de deur.

Verschillende opties

Voor de deuren naar de slaapkamers, badkamer en wc kozen wij voor de standaard kamerhoge deur. Voor de deur van de hal naar de woonkamer hebben we gekozen voor een kamerhogen deur met glas. Zo ontstaat er een gezellig hallentje als je binnenkomt maar kan je toch gelijk doorkijken naar de woning. Dit zorgt ervoor dat het ruimtelijk blijft.

Benieuwd naar de deuren? Onderstaand zijn twee voorbeelden te zien.

 

kamerhoge deuren
kamerhoge binnendeuren
interieurdesigner

Heb je nog vragen? Ik kom graag met je in contact.

Contactformulier