fbpx

Informatie

Persoonlijk interieur

Maak jouw interieur persoonlijker in 5 stappen

 

Veel mensen kopen een nieuw huis of hebben net verbouwd maar toch hebben ze het gevoel dat er iets mist, iets persoonlijks. In mijn ontwerpen zorg ik er altijd voor dat er iets persoonlijks aan het interieur wordt toegevoegd zodat het echt jouw thuis wordt. Hieronder volgen wat tips zodat jij dit zelf kunt toepassen in jouw huis. Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Je mooiste vakantie, een gezellig feestje of een mooie bruiloft allemaal herinneringen en zonde om nooit meer iets mee te doen. Ik ga je daarom tips geven hoe je al deze mooie herinneringen terug kunt laten komen in jouw interieur.

Stap 1:

Zorg voor een leeg stukje muur. Verf dit stukje muur in een kleur die goed past bij de rest van jouw interieur. Waarom de muur verven? Dit zorgt ervoor dat de foto’s er straks nog beter uitspringen.

Stap 2:

Ga op zoek naar fotolijstjes. Het liefste allemaal verschillende maten, kleuren en vormen. Ik bestelde fotolijstjes online, vond ze bij vintage marktjes op vakantie en plukte ze uit verschillende winkeltjes.

Stap 3:

Nu je alle fotolijstjes bij elkaar hebt verzameld ga je je mooiste foto’s verzamelen. Kies welke foto je in welk lijstje wilt. Ik bestelde de foto’s online. Ik heb ervoor gekozen al mijn foto’s zwart wit te laten afdrukken. Omdat de foto’s vaak veel verschillende kleurtjes hebben kan dat heel druk worden. Door alle foto’s in zwart wit op te hangen zorgt dat voor veel meer rust en creëer je éénheid.

persoonlijk interieur

Stap 4:

Als alle foto’s binnen zijn kunnen ze in de lijstjes. Vaak zit er in de het fotolijstje een kartonnetje. Plak hier je foto aan vast. Dit zorgt ervoor dat de foto niet na een tijdje gaat verschuiven.

Stap 5:

Als alle foto’s in de lijstjes zitten meet je de muur op. Ik heb vervolgens doormiddel van een touw de afmetingen van de muur op de grond afgebeeld. Het is belangrijk dat je eerst de lijstjes uitlegt hoe je wil dat ze komen. Scheelt een hoop boren of plakken als je toch niet helemaal tevreden bent. Als de lijstjes helemaal naar je zin liggen kan je ze gaan ophangen.

interieur persoonlijker
interieurdesigner

Heb je nog vragen? Ik kom graag met je in contact.

Contactformulier